time icon
Ma t/m Vr: 8.30 uur – 19.00 uur, vrijdagavond vanaf 17.00 uur gesloten. 
Zaterdag: 9.00 uur – 15.00 uur
time icon
Afspraak: 0320- 748054
Afspraak maken

Onze praktijk

Dierenartsencentrum Lelystad (DCL) is een praktijk voor gezelschapsdieren gevestigd op de Kempenaar 0301 in Lelystad. Het team bestaat uit vijf dierenartsen, die worden ondersteund door onze paraveterinairen.

DCL is een eerstelijns praktijk, waar u terecht kunt voor de gezondheidszorg van uw huisdier. U kunt hierbij denken aan preventieve gezondheidszorg, zoals inentingen en ontwormingen. Maar mocht uw huisdier ziek zijn, staat het team ook voor u en uw huisdier klaar.

De praktijk is goed ingericht met veel diagnostiek. Verschillende operaties worden dagelijks uitgevoerd. Bij ons worden de dieren tijdens hun ingreep nauwlettend in de gaten gehouden door bewakingsapparatuur en een paraveterinair, wij vinden deze luxe een noodzaak. Mocht uw dier langdurig opgenomen moeten worden, zijn daarvoor alle faciliteiten aanwezig.

Het hele team van dierenartsen en paraveterinairen volgt jaarlijks diverse nascholingen en cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van diergeneeskunde. Op deze manier kunnen we er zeker van zijn uw huisdier van de beste zorg te kunnen voorzien.

Dierenartsencentrum Lelystad is een praktijk waar verschillende dierenartsen werkzaam zijn. Het is voor u en voor ons het prettigst als u door een vaste dierenarts geholpen wordt. U kunt uw eigen voorkeur voor uw dierenarts daarom altijd aangeven op de reguliere tijden.

DCL is tijdens de oneven weken 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor uitsluitend de klanten van DCL en UD in de spoed, klanten van andere praktijken worden verzocht eerst hun eigen dierenarts te bellen en krijgen zodoende te horen waar ze terecht kunnen in de geregelde spoed van hun eigen praktijk. Kunt u niet terecht bij uw eigen dierenarts, dan mag u ons natuurlijk bellen, houdt er dan echter wel rekening mee dat als u in de spoed bij ons komt er mogelijk extra kosten zijn.

Voor spoed 0900-2424242. Op de even weken neemt Uw Dierenarts aan de Schoepenweg 73, telefoonnummer: 0900-331101 de dienst waar.

Wilt u overstappen of nieuwe klant van ons worden? Natuurlijk bent u meteen van harte welkom! Wij zijn nieuwsgierig naar u en uw dier. Neemt u gerust contact op voor een gratis eerste kennismaking op de reguliere tijden. 

De laatste berichten

20
dec

Tips rondom oud & nieuw voor uw huisdier

In september vertelden we over vuurwerkangst bij honden (en...

Bekijk alle informatie

Onze praktijk