time icon
Ma t/m Vr: 8.30 uur – 19.00 uur, vrijdagavond vanaf 17.00 uur gesloten. 
Zaterdag: 9.00 uur – 15.00 uur
time icon
Afspraak: 0320- 748054
Afspraak maken

De beste zorg

Met preventieve gezondheidszorg wordt de zorg bedoeld die gericht is op het voorkomen van ziekte. Wij helpen u graag uw huisdier gezond te houden, zodat u zo lang mogelijk van uw huisdier kunt genieten!

Om ervoor te zorgen dat uw huisdier passende preventieve zorg krijgt, kunt u ervoor kiezen om lid te worden van ons Huisdieren Zorg Plan die wij aanbieden. Als u lid bent van het Huisdieren Zorg Plan, betaalt u één keer in de maand een bedrag en hiervoor krijgt u de volledige preventieve zorg die uw dier nodig heeft. Wilt u meer weten ga dan naar onze Huisdieren Zorg Plan pagina.

Preventieve zorg wordt in de diergeneeskunde steeds belangrijker. Het verkleint de kans op ziekten en door preventieve zorg neemt de gemiddelde levensduur van onze huisdieren toe. Bovendien biedt het de mogelijkheid om aandoeningen in een vroeg stadium te ontdekken zodat tijdig kan worden gestart met een behandeling. Dit maakt de prognose vaak een stuk gunstiger. Ook voor onze huisdieren geldt dus: ‘voorkomen is beter dan genezen’.

De laatste berichten

20
dec

Tips rondom oud & nieuw voor uw huisdier

In september vertelden we over vuurwerkangst bij honden (en...

Bekijk alle informatie

De beste zorg